Obiščite nas na sejmu Host Milano med 13-17 oktobrom. Preberite več ->

Kakovost

Inovativne in izvirne rešitve

Naša razvojna ekipa konstantno izboljšuje in modificira funkcionalnost produktov z upoštevanjem najnovejših okoljevarstvenih zahtev. V tesnem sodelovanju s prodajno ekipo ter partnerskim odnosom do naših stalnih strank realiziramo rešitve za posebne potrebe kupcev na mednarodnih trgih. Vedno znova radi poudarjamo da smo nišno orientirano podjetje.

V skladu z mednarodnimi standardi

Družba posluje v skladu z ISO 9001. Vsi produkti namenjeni za profesionalno hrambo so testirani v merilni komori v skladu z EN 16825

Certifikati

Raziščite naše hladilne proizvode v našem novem virtualnem salonu

Hitro servisiranje in tehnična podpora

Naš povdarek je na zagotavljanju nemotenega delovanja naših izdelkov v obratih naših strank. Zato vam v sklopu po-prodajnih storitev nudimo storitev servisiranja naših naprav. S tem ciljem sodelujemo z najboljšimi partnerji na mednarodnih trgih in skupaj zagotavljamo to ključno zahtevo. Naša tehnična služba zagotavlja tehnično podporo vsem po-prodajnim servisnim partnerjem. Alpfrigo zagotavlja dobavo rezervnih delov dlje od zahtevane dobe 8 let.

Moderna proizvodnja

Naša proizvodnja je osnovana na najnovejši tehnologiji prebijanja in krivljenja pločevine. Vse vmesne faze so predmet medfaznih kontrol. Hladilni sistemi so testirani z “leak” testom. Končni produkti so opremljeni z merilno “cooling down” krivuljo kot tudi s kontrolnim listom. Končni produkti so vizualno po testnem zagonu pregledani. Nato pa robustno zapakirani.