Obiščite nas na sejmu Host Milano med 13-17 oktobrom. Preberite več ->

Farmacija

Raziščite naše hladilne proizvode v našem novem virtualnem salonu

Uniformnost temperature

Ko govorimo o hladilniški opremi v laboratoriji, inštitutih in farmacevtski industriji sta zanesljivost hlajenja ter uniformnost temperature ključna faktorja za ustreznost same opreme. Dinamično hlajenje je zato nepogrešljiva lastnost vseh hladilnikov ter zamrzovalnikov ALPFRIGO linije M, ki so namenjeni uporabi v omenjenih institucijah.

Varnost in nadzor temperature na prvem mestu

Hladilniki in zamrzovalniki linije M so opremljeni z dinamičnih hladilnim agregatom kar zagotavlja majhen gradient znotraj hladilnika. Serijsko so opremljeni z nastavljivim zvočnim in vidnim alarmom visoke in nizke temperature, ki se sproži v trenutku, ko temperatura preseže dovoljeno območje. Zakasnitev alarma in temperatura alarma je prav tako nastavljiva. Linija M ima tudi vidni in zvočni alarm odprtih vrat, katerega zakasnitev je prav tako časovno nastavljiva.

Vsi produkti linije M so izdelani z vhodom za zunanje centralno nadzorno tipalo in RS 485 konverterjem za povezavo na centralni beležni sistem ter breznapetostnim kontaktom za povezavo na oddaljeni alarmni sistem.

V skladu z mednarodnimi standardi

Vsi hladilniki in zamrzovalniki iz linije M so izdelani po standardu EN 60068-3 za zagotavljanje čim boljše temperaturne uniformnosti. Prav tako so vsi hladilniki linije CM – M oblikovani tako, da delujejo skladno z zahtevami standarda DIN 58345.

Enostavno vzdrževanje visokega nivoja higiene

Vsi uporabljeni materiali so primerni za najzahtevnejšo uporabo v laboratoriju in za periodično čiščenje. Notranje ohišje je izdelano iz AISI 304 nerjavečega jekla, obdelave 2B, ki je primeren za čiščenje z neagresivnimi sredstvi. Zaslon omare je zaščiten s samolepilno folijo, ki ščiti zaslon proti pred prahom in vodo, kar omogoča enostavno brezskrbno čiščenje.

Pošljite povpraševanje

Pokličite nas

+386 40 75 24 99

Pošljite sporočilo

info@alpfrigo.com

Kontakt
Katalogi
Virtualni salon