Obiščite nas na sejmu Host Milano med 13-17 oktobrom. Preberite več ->

Hladilne omare

Hladilne in zamrzovalne omare GN2/1

Hladilne in zamrzovalne omare GN2/1 spadajo v tako imenovano “heavy duty” skupino oz. klimatski razred 5 (40 ˚C, 40 % vlaga). Ti hladilniki in zamrzovalniki so dimenzioniranih za frekventno odpiranje in delovanje pri visokih temperaturah okolice.

Hladilne in zamrzovalne omare GN2/1 imajo široko uporabni spekter. Od gostinskih lokalov, kantin, verig s hitro prehrano, mesarij, bencinskih črpalk s ponudbo hrane in vse do supermarketov z lastno pripravo sveže hrane.

GN 2/1 je gastro norma dimenzije 650×530, kar je dimenzija samih rešetk v omarah. Omare so opremljene z robustnimi žičnimi rešetkami z nosilnostjo najmanj 60 kg po rešetki. Sama konstrukcija vodil omogoča enostavno vstavljanje gastronomskih posod GN1/1 ali GN2/1 namesto GN 2/1 rešetk.

Hladilne in zamrzovalne omare GN2/1 imajo povsem avtomatsko delovanje in omogočajo uporabniku brezskrbno uporabo in 100 % osredotočanje na kulinarično ustvarjanje.

Hladilne omare Q GN2/1

Linija Q je razvita za namene kuhinj, kjer je pomembna ravna linija prehoda med hladilnim omaram in delovnimi pulti ali hlajenimi delovnimi pulti. Linija Q je v primerjavi z linijo 500 – 1100 sprejema GN2/1 rešetke in GN2/1 gastro posode. Omare Q so namenjene objektom z manj prostora po globini. Priročna rešitev za manjše kuhinje montažne kuhinje in “food truck” kuhinje. Vse lastnosti delovanja so popolnoma enake standardni liniji GN2/1.

Hladilne omare brez stebrička

Hladilna omara brez stebrička je unikatna rešitev za vse, ki imajo izziv s shranjevanjem velikih produktov izven standardnih mer, saj omogoča shranjevanje 3 x EN1 pekarskih (mesarskih) zabojev. Z inovativno rešitvijo se omara v celoti odpre in s tem omogoča večji volumen polnjenja od standardnih dvo-krilnih omar. Inovativno kroženje zraka tudi pri tem produktu omogoča popolno polnjenje vseh notranjih polic omar. Police so nosilnosti 80 kg izdelane iz 1 mm perforirane pločevine ter so nastavljive po višini. Robustno ohišje predstavlja dobro izolirana komora izolacije 70 mm.

Hladilne in zamrzovalne omare globine 700 mm

Segment omar razvit za namene kuhinj, kjer je pomembna ravna linija prehoda med elementi (omare in hladilni delovni pulti). Linijo 500 1100 sprejema GN 1/1 rešetke (posode), opremljene pa so z izven standardnimi rešetkami mer 530*550. Prav tako se koristi 500-1100 linija za premične (food truck) ali montažne kontejnerske kuhinje.

Raziščite naše hladilne proizvode v našem novem virtualnem salonu

Ostale lastnosti

Kolesa

Vsi produkti naše proizvodnje imajo možnost izvedbe s kolesi. Izvedba s kolesi omogoča uporabniku enostavno premikanje produkta po prostoru za enostavnejše čiščenje prostora. Prav tako omogoča enostavnejše servisiranje samega produkta. Sprednji dve kolesi sta opremljeni z zavoro, da se produkt laže fiksira na mesto obratovanja.

Nožno pedalo

Nožno pedalo je poseben priljubljen dodatek pekarskih omar kjer imajo stranke opravka z EN1 in velikimi EN2 pekarskimi pladnji. Nožno pedalo je opcija pri vseh omarah in z njim s posebej pri vstavljanju večjih kosov v omaro stranka olajša odpiranje vrat. Nožno pedalo je v celoti izdelano iz nerjavečega materiala.

Inox rešetke

Večina produktov ima možnost zamenjave standardnih plastificiranih rešetk s kvalitetnejšimi rešetkami iz nerjavečega materiala. Te rešetke imajo daljšo življenjsko dobo ter enostavnejšo možnost čiščenja.

Zamenljiva monoblok hladilna enota

Večina omar ima zamenljiv monoblok hladilni sistem, ki se ga tudi na starih modelih lahko v celoti zamenja za novega.

Zamenljiva tesnilna guma

Zelo pomembna lastnost omar je enostavno zamenljiva tri prekatna guma, ki omogoča dobro tesnjenje omare in s tem manjše toplotne pribitke.

Zaobljeni robovi

Celotna notranjost omare in zunanjost je izdelana z elegantno zaobljenimi robovi in koti, kar omogoča enostavno čiščenje.

Pošljite povpraševanje

Pokličite nas

+386 40 75 24 99

Pošljite sporočilo

info@alpfrigo.com

Kontakt
Katalogi
Virtualni salon